START-JE-EIGEN-ZAAK

Dromen, durven, doen!

Wie maakt 'Start-je-eigen-Zaak' mogelijk?

Als je voelt en weet dat je ondernemer bent, dan ga je ervoor. Ook bij mij zit is dat het geval en ik heb er geen moment spijt van, volg je hart en idee, je bent goed in wat je doet en dat is leuk! 

Waar mijn brein op draait en ik blij van word, is om coachen en business met elkaar te verweven.

 

Mensen met nieuwe ideeën om deze markt levendig te houden, zijn fascinerend en het is helemaal gaaf als iemand bijna stijgt van geluk als je droom en idee tot werkelijk komen, je eigen bedrijf!

Daar waar nodig toets en gebruik ik mijn netwerk. Ik werk dus niet altijd alleen, ben van mening dat je altijd open moet blijven staan voor input en aanvulling van kennis en kunde.  Voor elke persoon, een ander plan, een andere sleutel en aanpak.

Meedenken, creëren en inspireren houden mijn koppie fris en ik hoop jou daarmee verder te helpen, zodat ook jij die ene stap zet die al lange tijd op je bucketlist staat!

Spreek ik je snel? Groet Els!

Ervaringen van frisse ondernemers die  'Start je eigen Zaak' hebben ingezet.

‘Els is een échte coach op het gebied van ondernemen! Ik had een vrolijk idee voor een eigen onderneming en was inhoudelijk al goed op weg ... maar hoe ik mij naar buiten moest brengen was voor mij letterlijk en figuurlijk een grote opgave! Gewoon niet mijn ding! Els bracht daar verandering in! Samen met haar kreeg mijn idee een duidelijke vorm, werd alles concreet en Els nam het roer over op het gebied van social media. Mocht je vastlopen om je idee ook tot leven te brengen wacht dan geen moment om eens met Els om de tafel te gaan zitten! Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door betrokkenheid en actie. Ze sluit aan, zonder over te nemen. Els vult aan waar jij tekort schiet! Nogmaals reuze bedankt Els!’

Petra van Schaik

www.kaartjesvanknus.nl

Vanaf 11 maart'19 te koop bij het Kruidvat

 

Ga DOEN 

in plaats van  praten

over.

BEN JE ER (BIJNA) KLAAR VOOR?

Telefoon of online

start-je-eigen-zaak.com

 

+31 6 45 8664 59

Kaarschotsestraat 18

4891SE Rijsbergen (onder Breda)

Dromen, durven, doen!